Nieuw: Matcha Twist & Shake

De Matcha Twist & Shake van het Belgische Or Tea? combineert de echte Japanse matcha met een goed gevonden handigheidje. Een draai aan de dop en klaar is jouw dosis antioxidanten.

Matcha is een oeroude Japanse groene thee en een topper tijdens traditionele theeceremonies. In tegenstelling tot een klassieke infusie, worden de volledige blaadjes in de thee verwerkt. Daardoor telt matchathee een bijzonder hoge concentratie aan antioxidanten.

Or Tea?

De voordelen van matchathee zijn legio. Het verlaagt je slechte cholesterol, geeft je immuniteit een boost en verhoogt je concentratie. Bovendien verbrandt je lichaam tot 25% meer vet bij het drinken van matcha voor of tijdens het sporten!

Het ontwerp van het Twist & Shake-flesje verwijst naar de matchaceremonie, waarbij de thee wordt opgeklopt met behulp van een chasen of bamboekwast. Een simpele beweging aan de dop doet de poederthee in het water vallen. Even schudden en de heerlijk verfrissende matcha is klaar.

En omdat matcha pas volledig tot z’n recht komt in combinatie met Japans bronwater, voorzag Or Tea? de flesjes van bronwater uit Kirishima National Park. Hipsterproof en gezond!

Or Tea? Matcha

Prijs: 4,50 euro per flesje. Meer info en verkooppunten vind je op www.or-tea.be

Share This Story

Health

You May Also Like

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *