Win 1 proteïneshake van Rainpharma

Rainpharma is een op en top Belgisch merk, met in het gamma kwalitatieve proteïneshakes, supplementen en beautyproducten.

RWat?

De eiwitshakes van Rainpharma zijn caseïnevrij, wat betekent dat ze enkel de whey-eiwitten van (Belgische) koemelk bevatten, die je lichaam heel snel opneemt en dus ideaal zijn voor een snel spierherstel. Voor vegetariërs heeft Rainpharma ook shakes met soja. Soja is een plantaardig en toch compleet eiwit, al bevat het een tikje minder leucine, een sleutelelement voor je spieropbouw en -herstel. Verder zijn de eiwitshakes vrij van kunstmatige kleurstoffen, aspartaam en bewaarmiddelen.

Voor wie?

  • Voor wie wil afvallen maken de eiwitshakes deel uit van het Rainpharmadieet, in combinatie met gezonde voeding.
  • Als je weinig tijd hebt voor een evenwichtige maaltijd, kun je een middag- of avondmaal vervangen door een eiwitshake.
  • Sporters hebben na een training niet altijd wat voorhanden om de voorraad eiwitten en koolhydraten aan te vullen en drinken een herstelshake na een intensieve workout.
  • Senioren en vegetariërs hebben afhankelijk van hun voedingspatroon mogelijk een tekort of een niet optimale spreiding aan eiwitten. De shakes van Rainpharma vullen dit tekort aan.

Win! Natural High Magazine geeft in totaal 6 proteïneshakes weg. De winnaars krijgen één proteïneshake (vanille of chocolade) op basis van soja.

Meedoen? Stuur een mail naar sofie@naturalhighmag.be. Deelnemen kan tot en met 15 maart 2017.

Alles weten over proteïnen? Lees hier het interview met sportdiëtiste Stephanie Scheirlynck.

You May Also Like

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *