Nike Free 5.0 trainingsschoen x Michelle Wie

Goed nieuws voor adepten van de Nike Free TR trainingsschoen. Dit iconisch model kreeg een make-over van de 25-jarige Amerikaanse golfkampioen Michelle Wie.

Nike Free TR 5 x Michelle Wie

De in Hawaï geboren Michelle Wie is op én naast de green bekend om haar sensationele kledingstijl. Op de ereplaats staan schoenen, en al helemaal exemplaren op maat. “Ik ben al jarenlang geobsedeerd door Nike-ID”, zegt Wie. Het merendeel van haar sneakers omvat Nike-schoenen waarvan ze met Nike-ID zelf de kleurcodes koos en zo haar persoonlijkheid uitdrukt.

“Ik hou ervan om statement-schoenen te ontwerpen”, vervolgt ze. “Mijn favoriete kleuren zijn fel en fluorescerend. Denk aan fluogeel of luipaardprints. Eigenlijk alles waarmee je opvalt.” Sinds kort mocht Michelle ook daadwerkelijk aan de tekentafel kruipen, voor de nieuwe Nike Free. “De kleuren ogen gedurfd zonder schreeuwerig te zijn.”

Haar zelfontworpen Nike Free 5.0 is vanaf vandaag verkrijgbaar en telt een zool met zeshoekige print. Daardoor kan de schoen in verscheidene richtingen buigen, terwijl het platform je voldoende ondersteunt tijdens squats of sprints. Verder ging er speciale aandacht naar de fit aan je hiel, een heikel punt bij vrouwenschoenen.

Natuurlijk kun je dit basismodel customizen met Nike-ID. Voor Michelle Wie werkt zo’n hoogstpersoonlijk paar motiverend. “Soms heb ik het moeilijk om uit mijn bed te komen en te gaan trainen”, aldus Wie. “Toch kan een fantastisch kledingstuk of schoen ervoor zorgen dat ik met plezier naar de gym trek. Elke keer dat ik naar mijn schoenen kijk, heb ik zin om te trainen.”

Nike Free TR 5 x Michelle Wie

Nike Free TR 5 x Michelle Wie

Nike Free TR 5 x Michelle Wie

Nike Free TR 5 x Michelle Wie-6_original

Nike Free TR 5 x Michelle Wie

De Nike Free TR 5 is vanaf nu verkrijgbaar op www.nikeid.com. Vanaf 1 januari kun je ook de basisversie zonder op maat-opties kopen. Bekijk het filmpje voor meer info.

Michelle Wie volgen op Instagram? Klik hier!

You May Also Like

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *