Marathon trainen met Energy Lab

Sportbedrijf Golazo organiseert sportevenementen zoals de Spartacus Run, DVV Antwerp 10 Miles & Marathon, Belfius Brussels Marathon & Half Marathon, NN Marathon Rotterdam en DLL Marathon Eindhoven. Opdat jij goed, gericht én gezond traint voor deze en andere sportieve prestaties, begeleidt Golazo je via het trainingsbegeleidingscentrum Energy Lab in Gent, Paal, Rotterdam & Eindhoven. In de reeks met Natural High Magazine geven hardloopcoach Robin Decottignies en voedingscoach Jolien Lewyllie een antwoord op de meest gestelde vragen over training, tools en voeding voor (halve) marathonlopers. Zo heb je alles in handen om je doel te bereiken, zonder blessures!

Vraag 1: Ik wil meedoen met een (halve) marathon. Hoe start ik mijn trainingen?

Vraag 2: Hoe voorkom ik blessures?

Vraag 3: Hoe train ik met een trainingscomputer?

Vraag 4: Hoe eet ik evenwichtig en energiek?

Vraag 5: Combineer ik lopen met andere sporten?

Vraag 6: Is stretchen schadelijk of nuttig?

Vraag 7: Wat is het voordeel van intervaltrainingen?

Vraag 8: Wat eet ik voor, tijdens en na de training?

Vraag 9: Hoe train ik de maand voor mijn marathon?

Vraag 10: Hoe train en eet ik de week voor mijn marathon?

Vraag 11: Welke zijn de meest gemaakte marathonfouten?

 

Energy Lab

Meer info? Klik hier voor alles over Energy Lab of probeer de online tool MyEnergyLab. Op de website Food for Energy bundelt Energy Lab voedingsadvies. 

You May Also Like

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *