Gezondheid in een kopje thee

Drink je weleens de Ginger Love thee van Lombardia, een goddelijke en veganistische mix van citrusvruchten, gember en kruiden? Dan is er goed nieuws. De Antwerpse bezieler Alain Indria lanceert na succes twee nieuwe smaken: Green Love en Coconut Vibrations.

Lombardia Green Tea Appel

  • Coconut Vibrations bevat wilde ananas en biologische kokosnoot. Exotisch en bron van vezels. Denk Piña Colada, maar dan de theevorm.
  • Green Love, een organische groene Matcha thee uit Japan, is dan weer een bron van antioxidanten en de biologische appel geeft je metabolisme een boost. Kleine honger? Met een tas Green Love is je craving meteen verdwenen.

De drie Lombardia hotdrinks zijn lactose- en glutenvrij en bevatten slechts 33 kcal per kop. Ze zijn gecertificeerd door de Vegan Society en passen perfect in een veganistische leefstijl.

Over Ginger Love

Ginger Love is een goddelijke mix van citrusvruchten, gember en specerijen en telt wereldwijd heel wat bekende aanhangers. Moby is fan. Tiësto nuttigt Ginger Love met kokoswater om zijn vochtgehalte op peil te krijgen. Maxi Jazz van Faithless drinkt het terwijl hij naar Michael Jackson luistert. Sting gebruikt het om zijn stembanden op te warmen. Ginger Love wordt ondertussen over de hele wereld geserveerd en Lombardia kreeg in het verleden al een vermelding als ‘Must do’s in Belgium’ in de lijst van The Wall Street Journal.

Over Lombardia

Lombardia opende de deuren in 1972 als een natuur- en dieethuis en 42 jaar later is dit zaakje nog altijd zeer vooruitstrevend en een pionier op het vlak van biologische, veganistische, vegetarische en glutenvrije producten. Alain reisde als jonge professionele surfer de wereld rond en kwam zo heel vroeg in aanraking met talloze bijzondere smaken uit alle windrichtingen. Omdat Alain geen koffie- of theedrinker was, experimenteerde hij al snel met bijzondere brouwsels van verschillende fruitsappen en kruiden. De Lombardia hot drinks, volledig fair-trade, zijn daar een rechtstreeks resultaat van.

Een doosje met 8 zakjes van Ginger Love (12,50 euro), Green Love (13,60 euro) en Coconut Vibrations (11,80 euro) koop je via shop.gingerlove.be

Meer info? www.lombardiahotdrinks.com

You May Also Like

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *