Win 2 doosjes van het voedingscomplex Reductin Cellulite

Medisch gezien is cellulitis een ontsteking van de onderhuid, maar de term verwijst vooral naar de minder flatterende sinaasappelhuid. De sinaasappelhuid is het resultaat van onderhuidse vetopslag in samenspel met waterretentie en veroudering van het bindweefsel.

(c) Reductin Cellulite

Heb je last van cellulitis, dan helpt een vermindering van vetten en suikers, net zoals meer trainen, je al goed op weg. Vaak slagen deze middelen er echter niet in om de vetophopingen helemaal te laten verdwijnen. Daarom ontwikkelde het Luxemburgse bedrijf Reductin een gerichte en globale voedingsaanpak.

Win! Natural High Magazine geeft 3 keer 2 doosjes Reductin Cellulite weg (25,50 euro per doos met 40 tabletten).

Wat is het?

Het gepatenteerde voedingscomplex Reductin Cellulite werkt in op alle fases van cellulite en stimuleert een goede drainage en de herstructurering van de huid.

  1. Extracten van moerasspirea en kurkuma verminderen de onderhuidse ontsteking.
  2. SOD-enzymen uit meloen beperken de vetoxidatie.
  3. Komkommerkruid herstructureert de huid door de collageenvezels te herorganiseren. Zo corrigeer je het kuiltjeseffect van de huid.
  4. Extracten van hoefblad en kattensnor hebben een zuiverende en drainerende werking.
  5. Extracten van muisdoorn en paardenkastanje stimuleren de bloedsomloop.
  6. De effecten van extract van Guarana zijn vooral te wijten aan de hoge concentratie cafeïne, een onmisbaar actief bestanddeel in de strijd tegen cellulitis en overgewicht. Guarana versnelt de vetverbranding, verhoogt het basaal metabolisme en bevordert zo de eliminatie van je opengeslagen vetten.

Ideaal combineer je de inname van Reductin Cellulite met een evenwichtige, kleurrijke voeding én fysieke activiteit. Regelmatige beweging stimuleert de bloedsomloop en de terugstroom van het bloed, vermindert de grootte van de vetweefsel en verhoogt je basaal metabolisme.

Meedoen? Reageer op dit bericht met én contacteer mij via het formulier met jouw motivatie en antwoord op de schiftingsvraag: hoeveel deelnemers doen mee?

Deelnemen kan tot en met 31 december 2016.

You May Also Like

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *