Dag #2: voel een doel

“Iedereen wil een prachtlichaam hebben en wie weet lijkt het wel alsof er een berg staat tussen jou en je doelen. Mijn advies? Hou een realistisch doel voor ogen en werk daar stap voor stap naartoe. Met deze challenge heb je al een uitstekende basis.”

“Belangrijk is dat je de focus op de kilo’s en andere cijfers loslaat en je eerder laat leiden door je gevoel. Neem dus geen getal als doelstelling maar wel hoe jij je voelt op dit moment. Bijvoorbeeld ‘ik wil een strakkere buik’, ‘ik wil in die jeans passen’ of ‘ik wil een sterker bovenlichaam’. Eens je het doel kent, ga je daar 100% voor.”

challenge (c) www.naturalhighmag.be

Mijn tips:

  • De oefeningen uit de challenge vormen voor jou misschien een hele opgave, maar geloof me, iedereen – zelfs de meest getrainde mensen – worstelen hier dagelijks mee. Het enige verschil is dat zij al de resultaten van hun inzet merken en daardoor gemotiveerd blijven. Weet dat je op een maand al veel kunt veranderen.
  • Van sommige tips of oefeningen in de challenge zal je denken ‘no way, dat kan ik niet!’. Wel, dat kun je wel. Denk op moeilijke dagen aan je doel en verbaas jezelf je omgeving. Zet je excuses aan de kant en just do it!
  • Laat je omringen door gezonde mensen. Zoek gemotiveerde partners in crime en moedig je vrienden aan om mee te doen. Toch moet niet iedereen rond je een gezondheidsgoeroe zijn of er even hard als jij invliegen. Gewoon ook positief ingestelde personen die je aanmoedigen zijn heel belangrijk, want een schouderklopje doet wonderen. Bij negatieve reacties op je (nieuwe) levensstijl komt dan weer vaak jaloezie kijken. Negeer dit.

Meer info over Roy Vermeulen vind je op www.yorroy.be. Of volg hem op Facebook en Instagram.

You May Also Like

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *