Ayurveda in India

Ken jij Ayurveda? Ayurveda betekent ‘kennis van het leven’ en ontstond meer dan 2000 jaar geleden in India. De holistische geneeswijze leidt je via een combinatie van kruidengeneeskunde, massage, voeding, yoga, spiritualiteit en medische analyse naar een evenwichtige en geslaagde levensstijl. Pioniers zoals Lies Ameeuw brachten de Ayurveda al bij het nieuwe millennium naar het Westen, maar voor een echte onderdompeling trek je best nog altijd naar India.

Natural High reist met het online reisadviesbureau Ayurooms, gevestigd in India en gespecialiseerd in eersteklas gezondheids- en wellnessreizen, naar het luxueuze Manaltheeram Ayurveda Beach Village vlakbij Trivandrum, gelegen in de Zuid-Indiase deelstaat Kerala. Samen met Ayurooms-bezieler Alykhan Alidina en bodyART Global Master Trainer Ulli Mangold verkennen we de effecten van de Ayurveda. Lees er alles over in deze special!

Wat vooraf ging: Ayurveda, iets voor jou?

Dag 1: naar de Ayurvedische dokters

Dag 2: verkenning van het Soma Manaltheeram

Dag 3: alles over Ayurvedische behandelingen

Dag 4: bodyART in India

Het Ayurvedische reisadviesbureau Ayurooms biedt een antwoord op alle uitdagingen die je hebt met het boeken van een verblijf in een Ayurveda- of yogaresort in India. Bezielers Anusha Sachdeva en Alykhan Alidina kennen de Indiase op hun duim en stemmen ze af op je noden, doelen en wensen.

Interesse in een Ayurvedische reis op maat? Contacteer Sofie De Niet via het contactfomulier op Natural High Magazine.

You May Also Like

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *