Emma Gelaude, styliste, personal shopper en modeblogger

Emma Gelaude @ Natural High Mag

Hoelang sport je al?

Emma Gelaude: “Vorig jaar, op 4 of 5 augustus, had ik voor het eerst een afspraak met mijn personal trainer Joachim Massinon. Met mijn dertigste verjaardag in het vooruitzicht wilde ik immers een andere levensstijl. Vooral omdat ik voelde dat mijn spiermassa slapper werd en mijn nek en schouders soms geblokkeerd waren. Ook mentaal zocht ik naar ontspanning na vaak urenlang achter mijn computer te zitten. Tijd voor verandering dus en zo kwam ik al gauw bij sport uit. Toch is trainen geen quick fix. Pas na zes maanden voelde ik mijn lichaam veranderen en besloot ik ook mijn voedingspatroon aan te passen. Minder frisdrank, weinig witte suikers en koolhydraten en toch variatie door veel fruit, groenten en noten.”

Hoe ziet je programma eruit?

“Momenteel sport ik tweemaal per week 2 uur. De laatste tijd ben ik vooral into boksen. Dat doe ik in kleine groepjes bij Venice Beach en het leuke daaraan is dat je intensief bezig bent en toch iets bijleert. Daarna kies ik voor crossfit of train ik aan de toestellen, terwijl ik op Joachim blijf rekenen voor een persoonlijke training. Volhouden doe ik dankzij zijn grote arsenaal aan oefeningen, net zoals het heerlijke gevoel achteraf en het feit dat mijn verloofde Frederic Rozier mee sport.”

Wat draag je meestal?

“Mijn favoriete sportschoenen zijn van Nike, het model Roshe in wit en zwart met muntgroen. Verder zijn er veel modieuze merken, kijk maar naar de collectie van Rita Ora voor Adidas en het aanbod van Net-a-Sporter. Net zoals mijn outfits, mix en match ik deze stukken met basisitems van H&M.”

Welke beautyproducten gebruik je?

Na het sporten gebruik ik dezelfde producten als altijd. Voor mijn haar is dat Damage Remedy van Aveda en voor het gezicht de All-Sensitive Moisturizer, eveneens van Aveda. Voor mijn lichaam grijp ik vaak terug naar Dove. Mijn dag beginnen doe ik met een groot glas water en superveel citroensap, ook dat geeft een boost aan mijn lichaam.”

Waar ga je graag gezond eten?

“Onlangs ben ik gaan eten in De Superette in Gent, de bakkerij van topchef Kobe Desramaults. Zelf eet ik amper brood, maar je kunt hier evengoed lunchen en dineren. Op de kaart staan stuk voor stuk gezonde gerechten met een goede prijs en kwaliteit. Het is een sterrenkeuken op vlak van smaak, maar eenvoudig gebracht, superlekker en gezond.”

Heb je een mentaal mantra?

“De beste slogan allertijden is: just do it. Veel mensen hebben drempels om te beginnen sporten. Maar kijk, we hebben het allemaal druk en allemaal geen tijd. Dus gooi al die drempels overboord en doe het gewoon.”

Meer info over Emma? Bezoek www.myfashionblog.be of volg haar op Instagram via @emmagelaude.

You May Also Like

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *