Cesar Casier, topmodel en foodie

Cesar Casier @ Natural High Mag

Hoelang train je al?
Cesar Casier: “Ongeveer vijf jaar. Toen ik begon met modellenwerk besefte ik dat mijn lichaam mijn inkomen vormde. Vanaf dan begon ik me beter te verzorgen door meer aan beweging te doen en gezonder te eten.”

Hoe ziet je programma eruit?
“Ik probeer 5 keer per week te sporten. Vooral spinninglessen vind ik fijn, omdat je dan echt afziet en veel zweet. Boksen zou ik graag wel wat meer willen uitproberen.”

Hoe train je als je in het buitenland bent? 
“Op dezelfde manier in Gent. Er is altijd wel een gym in de buurt of in mijn hotel. Ik loop eerst 40 minuten en doe dan in de gym een full body workout, ongeveer een uur lang. Soms plan ik eveneens een spinning class of ga ik zwemmen.”

Welke is je favoriete sportoutfit?
“Easy! Een shortje van Nike met leuke sneakers en oversized shirt en petje. Always a little stylish dus.” (lacht)

Wat eet je voor meer energie overdag?
“Ik start de dag met een banaan en havermout. In het algemeen eet ik de hele dag door gezond. Gojibessen en kokosnoot maken dagelijks deel uit van mijn eetpatroon.”

Hoe recupereer je van het sporten?
“Met een goede slaap, een zelfgemaakte proteïneshake (rijstmelk, veel ijs, mango, blueberries, proteïnepoeder en een lepeltje kaneelpoeder) en een jonge verse kokosnoot. Die koop ik in de Thaise winkel om de hoek.”

Welke zijn je favoriete beautyproducten?
“Ik ben dol op Aesop, een Australisch merk met supergoede producten voor de huid.”

Waar ga je graag gezond eten?
Avalon in Gent is een vegetarisch restaurant waar ik graag ga lunchen. Verder koop ik mijn gezonde voeding bij Bio-Planet en Origino, evenals de fruitwinkel naast mijn deur.”

Welke zijn je favoriete sportadressen?
“In Gent sport ik bij Venice Beach, in New York (waar Cesar deeltijds woont, nvdr.) bij Chelsea Piers. Voor sportkleding ga ik naar een sportwinkel waar veel Nike te verkrijgen is. I love Nike!”

Model Kitchen by Cesar Casier

Cesar Casier schreef het boek Model Kitchen, met tal van inspirerende en gezonde gerechten, uitgegeven bij Dragonetti. Koop het hier (34,95 euro).

You May Also Like

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *