Win ‘La Sportive’ van Birchbox

Het Amerikaanse beautyplatform Birchbox van Katia Beauchamp en Hayley Barna stuurt je in ruil voor een abonnement vanaf 13 euro per maand 12 keer per jaar een ontdekkingsbox met zorgvuldig uitgekozen staaltjes én korting op de producten op de website. Natuurlijk kun je ook als niet-abonnee op Birchbox shoppen. Hun selectie omvat meer dan 6.500 producten en 800 merken, van nichemerken tot exclusieve parels.

birchbox-la-sportive

Win! Natural High Magazine geeft één exemplaar van de uitverkochte limited edition ‘La Sportive’ weg, goed voor een totale waarde van 160 euro. Meedoen? Reageer op dit bericht én stuur een mail naar sofie@naturalhighmag.be met jouw motivatie. Deelnemen kan tot en met 31 oktober 2016.

Wat is het? Om sportievelingen in de watten te leggen, bracht Birchbox de limited edition ‘La Sportive’ uit. In de sportieve tas vind je onder andere:

 • een gezichtsspray van Merci Handy, die je temperatuur meteen doet dalen en je verfrist met een geur van munt en groene thee
 • vochtige doekjes van Wish, ze helpen je in nood en vertragen de groei van haartjes
 • een scrub met koffiebonen en roze zouten uit de Himalaya van het Australische Mr. Bean, een wonderwapen tegen een droge of ruwe huid en cellulitis

Naast deze producten telt de limited edition ‘La Sportive’ ook exclusief Crimp Oil tegen spierpijnen, Bariéderm van Uriage tegen een geïrriteerde huid, een detox-drinkbeker van So Shape en een fitnesselastiek.

Kans gemist? Surf naar www.birchbox.fr voor deze en nog veel meer beautygoodies voor binnen en buiten de gym- of yogales.

You May Also Like

3 Comments

 1. 1

  Sedert eind augustus heb ik de knop omgedraaid… heb ik mij een hometrainer aangeschaft en effectief aan de slag gegaan. Als fulltime werkende mama van 2 is het niet simpel om buiten aan sport te doen, daarom. Dagelijks een halfuurtje bewegen is mijn streefdoel. En daar ben ik intussen al aardig in geslaagd. Ook doe ik nu veel meer trappen in plaats van de lift te nemen.

  Laat deze ‘La sportive’ daarom mijn sportieve beloning zijn 😉

 2. 2

  Ik ga al enkele maanden horizontaal door het leven door (of dankzij) een gecompliceerde tweelingzwangerschap, maar volgend jaar wil ik niks liever dan opnieuw in beweging komen! Ik mis het zo, al was het maar een fikse wandeling of een zachte yogales… 🙂 Deze box zou me in elk geval ontzettend motiveren!

 3. 3

  Na het sporten voel ik me heel trots (en soms ook heel erg afgemat) van mijn prestaties. Af en toe jezelf een verwennerij permiteren om je gemotiveerd te houden, kan nooit kwaad 🙂 Heel erg benieuwd naar de inhoud van deze box!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *