WEWomen #3 – 18.06.17 in Antwerpen

Yogalerares Mounira Bazzi en fitness- en gezondheidsjournalist Sofie De Niet introduceren de derde editie van WEWomen, een uniek speakersevent dat je innerlijke kracht doet ontluiken.

Met deze derde editie hopen Mounira en Sofie andere vrouwen (en mannen!) te inspireren met hun eigen zoektocht naar kracht. Dankzij hun persoonlijke verhalen ontdek je al je mogelijkheden en krijg je een flinke dosis power.

Gastspreker en personal trainer Julien Prudhomme is tevens het bewijs dat WEWomen meer om je goed voelen draait dan om gender. Julien verbindt sport en lichamelijke prestatie met het dagelijks leven en spreekt over hoe beide jou meer fysieke en mentale kracht geven.

Julien en Mounira combineren hun visie en gedeelde passie in een Yin Yang workshop, waarbij high performance hand in hand gaat met yoga. Je maakt kennis met de Empowerment Tools die Mounira en Julien als musts beschouwen voor een gebalanceerd en gelukkig leven.

 

// WEWomen #3

Van Trierstraat 44, 2018 Antwerpen

15:00 Introductie

15:05 – 15:30 // Mounira Bazzi > Teachers in empowerment

Wat geeft je kracht? Wat ontmoedigt je? Het leven schenkt je altijd twee leraars, die je in heel verschillende richtingen sturen. Wanneer we oog in oog staan met moeilijke keuzes kan het leven heel overweldigend zijn, maar achter deze keuzes schuilt enkel de keuze tussen liefde of angst. Mounira deelt vanuit haar creativiteit enkele rituelen die je de chaos van de buitenwereld helpen loslaten en verbindt je met jouw innerlijke ritme.

15:30 – 15:55 // Sofie De Niet > Power puzzle

Wanneer heb je vertrouwen? En wanneer helemaal niet? Hoe kun je leren om met meer vertrouwen in het leven te staan? En welke elementen spelen daarin een rol? Sofie De Niet analyseert waarvan ze haar eigen kracht haalde, binnen en buiten de gym. Ze deelt haar persoonlijke krachtpuzzel en vertelt je hoe al deze elementen verbonden zijn en elkaar voeden.

15:55 16:20 // Gastspreker Julien Prudhomme

16:30 18:00 // Yin Yang Workshop (Mounira & Julien)

18:00 – einde // Q&A

 

// Prijs en inschrijving

45 euro per persoon (drankjes, gezonde hapjes and workshop inclusief). Meedoen? Schrijf je in en e-mail je naam en aantal deelnemers naar mounirabazzi@live.be, betaling bij aankomst. Mannen zijn ook welkom!

 

// Speakers

// Over Mounira Bazzi

Mounira Bazzi, afkomstig uit Libanon, is yogalerares, vrij van geest en cultivator van de spirituele intelligentie. Ze woont in België en geeft zich graag over aan de zoektocht van het leven. Met haar werk hoopt ze anderen te inspireren tot het leiden van een betekenisvol leven en een verfrissende kijk te geven op de spirituele wereld. Mounira is betrokken bij verscheidene projecten. Ze is onder meer yoga columnist voor ELLE België en Natural High Magazine, maakt deel uit van het Yogaland Team en wordt gesponsord door Under Armour.

// Over Sofie De Niet

Sofie De Niet is lifestylejournalist en richt zich op gezondheid, voeding en fitness, haar passies. Ze traint dagelijks, loopt en volgt groepslessen zoals Body Pump, bodyART, spinning, dans, Aerial Yoga, BBB en nog veel meer. In juni 2014 richtte ze Natural High Magazine op, een online magazine over sport, fitness en een gezonde levensstijl. Verder schrijft ze voor gezondheidsmagazines zoals Goed Gevoel, is ze ghostwriter voor Lannoo Campus en werkt ze in Antwerpen (One Life) en Brussel als (sport)massagetherapeut.

// Over Julien Prudhomme

Julien Prudhomme groeide op in een sportieve familie en studeerde kinesitherapie aan de universiteit in Brussel. Met zijn liefde voor en kennis over het menselijke lichaam, besloot hij om mensen te helpen met het bereiken van hun fysieke doelen, op een veilige manier. Julien werkt momenteel bij Move2Cure in Antwerpen. Dankzij zijn job reist hij de wereld af en werkt hij met inspirerende mensen. Zijn baan laat hem evengoed toe om mensen de kracht te geven om hun leven te veranderen.

 

You May Also Like

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *