WEWomen #2 – 15.03.17 in Antwerpen 

Yogalerares Mounira Bazzi en fitness- en gezondheidsjournalist Sofie De Niet introduceren de tweede editie van WEWomen, een uniek speakersevent dat je wegwijs maakt bij de zoektocht naar innerlijke kracht.

wewomen-sofie-en-mounira

Met deze tweede editie hopen ze andere vrouwen (en mannen!) te inspireren met hun eigen verhalen over kracht, balans en innerlijke rust. Mounira en Sofie menen dat er nood is aan een positieve verandering in onze gemeenschappen en maatschappijen. Ze helpen je de juiste tools vinden voor meer verbinding met jezelf en de ontdekking van je persoonlijke route naar succes.

Mounira en Sofie vertellen je alles over innerlijke en uiterlijke kracht en het verband tussen de twee. Gastspreker en Kundalini yogalerares Goedele Leyssen geeft haar eigen persoonlijke invulling en deelt haar ervaringen en tips.

In de aansluitende workshop laat Mounira Bazzi je kennismaken met de nodige technieken voor het behouden van je mentale en lichamelijke gezondheid én balans. Goedele Leyssen sluit de workshop af.

 

// WEWomen #2

Van Trierstraat 44, 2018 Antwerpen

19:00 Introductie

19:05 – 19:30 // Mounira Bazzi > Sterkte

In deze lezing deelt Mounira haar spirituele technieken voor het bestrijden van vaak voorkomende problemen zoals angst, burnout, verslaving en woede. Mounira geeft je spirituele principes, meditaties en andere tools voor het losmaken van blokkades en helpt je verbinden met je innerlijke sterkte.

19:30 19:55 // Sofie De Niet > Echte kracht

Maak je klaar om lessen mee te nemen van de gym naar je dagelijks leven en omgekeerd. Wat is echte kracht? Waar komt deze vandaan en hoe kun je jouw kracht voeden? Hoe ontdek jij je innerlijke kracht? En hoe ga je om met onzekerheden over je eigen potentieel? Sofie bekijkt de zaak vanuit een praktisch perspectief.

19:55 20:20 // Gastspreker Goedele Leyssen

 20:30 21:45 // Workshop

21:45 – einde // Q&A

 

// Prijs en inschrijving

45 euro per persoon (drankjes, gezonde hapjes and workshop inclusief). Meedoen? Schrijf je in en e-mail je naam en aantal deelnemers naar mounirabazzi@live.be, betaling bij aankomst. Mannen zijn ook welkom!

 

// Speakers

// Over Mounira Bazzi

Mounira Bazzi, afkomstig uit Libanon, is yogalerares, vrij van geest en cultivator van de spirituele intelligentie. Ze woont in België en geeft zich graag over aan de zoektocht van het leven. Met haar werk hoopt ze anderen te inspireren tot het leiden van een betekenisvol leven en een verfrissende kijk te geven op de spirituele wereld. Mounira is betrokken bij verscheidene projecten. Ze is onder meer yoga columnist voor ELLE België en Natural High Magazine, maakt deel uit van het Yogaland Team en wordt gesponsord door Under Armour.

// Over Sofie De Niet

Sofie De Niet is lifestylejournalist en richt zich op gezondheid, voeding en fitness, haar passies. Ze traint dagelijks, loopt en volgt groepslessen zoals Body Pump, bodyART, spinning, dans, Aerial Yoga, BBB en nog veel meer. In juni 2014 richtte ze Natural High Magazine op, een online magazine over sport, fitness en een gezonde levensstijl. Verder schrijft ze voor gezondheidsmagazines zoals Goed Gevoel, is ze ghostwriter voor Lannoo Campus en werkt ze als zelfstandig massagetherapeut.

// Over Goedele Leyssen

Goedele Leyssen ontdekte Kundaliniyoga wanneer ze als beauty-, wellness- en gezondheidsjournaliste werkte voor het glossy magazine Feeling. De glow, kracht en vitaliteit van haar 70-jarige yogaleraar Gurmukh Kaur Khalsa inspireerden haar om zelf ook een teacher training te volgen. Via haar boeken (‘Boost’ en ‘Balans’) en bedrijf Live With Grace, deelt ze de geheimen achter een gezond en gelukkig leven via voeding, een gebalanceerde levensstijl, yoga en meditatie.

You May Also Like

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *