Sprinter van Björn Borg, in de startblokken voor een trainingsmaatje

Sprinter van Björn Borg, in de startblokken voor een trainingsmaatje Het Zweedse sportmerk Björn Borg lanceert de nieuwe herfstcollectie hand in hand met een fitness app, Sprinter. Sweat, swipe, socialize!

BB_AW15_1_PUSHUP_202-2

De gratis applicatie laat je toe om snel workout-maatjes te vinden en moedigt je dankzij ‘energy points’ aan om meer te zweten. Je klikt op ‘start activiteit’, waarna de meter aan het lopen gaat en je na enkele seconden punten krijgt. Oké, dat kun je faken, maar dat is in de gym een no-go, toch?

Verder is het dankzij Facebook superhandig om een profiel aan te maken, waaraan je ook je favoriete activiteiten toevoegt. Trainingsmaatjes vinden doe je vervolgens via een Tinder-achtige opzet. Daarbij krijg je profielen van mensen uit je buurt te zien. Naar links vegen is ‘neen’, naar rechts een ‘ja’. Bij een match komen jullie met elkaar in contact en kunnen jullie samen trainen. Als alles goed gaat geniet je van het Köhler-effect, waarbij je harder traint enkel en alleen omdat je dat met meerdere personen doet.

Wil je er even aantrekkelijk als actief bijlopen, weet dan dat de wintercollectie van Björn Borg baadt in het thema van hoe mensen het lichaam inzetten als verdediging. Denk aan digitale prints die weghebben van body paint en een krachtig lijnenspel van oude Afrikaanse stammen.

Bjorn Borg FW 2015

Bjorn Borg FW 2015

Bjorn Borg FW 2015

Bjorn Borg FW 2015

Bjorn Borg FW 2015

Bjorn Borg FW 2015

Download de applicatie gratis via de App Store van Apple, voor de wintercollectie klik je door naar www.bjornborg.com

You May Also Like

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *