Nieuwe gym #1: The Brick in Antwerpen

Eigenaars en personal trainers David Box en Tiffany Stevens staan al twee jaar aan het roer van de private gym M4teria in de Antwerpse wijk Zurenborg. Met hun bijzondere concept gym The Brick op de Waalse Kaai gaan ze nog een stap verder.

The Brick Antwerpen

Alles begint met een geweldige locatie. Het historisch pand van The Brick ademt geschiedenis uit. Je stapt geen gym binnen, maar een filmset. Denk aan betonnen vloeren, grote raampartijen, vrij liggende balken, de industriële trap en het uitzicht op het groene deel van de gedempte dokken.

“We werden verliefd op dit pand en zagen heel wat opportuniteiten”, zo vertelt zaakvoerder Tiffany Stevens. “We zijn gewoon gesprongen en behielden alle authentieke elementen om het concept van onze nieuwe gym te versterken. Oud en nieuw gaan hier samen.”

Huiselijk en hypermodern

De indrukwekkende locatie koppelen Tiffany en David aan een persoonlijke aanpak en huiselijke sfeer die hen eigen is. “Doorheen de jaren hebben we gemerkt dat de plezier beleven aan je workout de enige manier is om vol te houden. Een leuke babbel achteraf, een gezond drankje in de bar, grote douches met heerlijke zeepjes, het draagt allemaal bij aan het clubgevoel in onze gym.”

The Brick Antwerpen

Een tweede pijler is technologie. “Het principe is eenvoudig”, aldus Tiffany. “Wanneer je de gym binnenkomt, log je met je smartphone in op de applicatie van Technogym en je workout kan beginnen. Je wordt continu gemonitord en bijgestuurd waar nodig, zelfs op vakantie of thuis. Dit gebeurt met persoonlijk advies of virtuele aanmoedigingen.”

Pionier in fitness

Maar er is meer. The Brick wil heuse pioniersfunctie vervullen en de toekomst van fitness in huis halen. “Zo maken onze klanten binnenkort kennis met een 360°-loopband van Virtuix, waarbij je een bril draag en het computerspel Call of Duty speelt. Lopen, springen, buigen, noem maar op, alle bewegingen komen aan bod.”

Andere vernieuwingen zitten in groepslessen zoals Animal Flow of pilates met toestellen of reformers. Daarnaast bieden Tiffany en David persoonlijke trainingen op maat aan, waarbij ze de klant matchen met de juiste personal trainer.

The Brick Antwerpen

The Brick Antwerpen

The Brick Antwerpen

Het verdict? Het zweten zal je nog steeds zelf moeten doen, maar The Brick creëert wel de ideale omstandigheden voor je workout.

The Brick, Waalsekaai 57 A, 2000 Antwerpen. Tel. 03 303 44 00, info@thebrick.be. Ma-vrij 7.00-22.00 en weekend 8.00-16.00. Meer info op www.thebrick.be.  

You May Also Like

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *