Native, vernieuwend, organisch en lekker

Natural High Magazine en Yelp slaan de handen in elkaar. Iedere maand zetten we een Yelp-review in de kijker die je fit en gelukkig maakt. Ontdek onze favoriete gezonde adresjes! Jan D. is helemaal verlekkerd op Native, een bio-bistro die het net iets anders aanpakt.

Native (c) Vincent Van Reusel

“Native is een biologisch, glutenvrij restaurant. Heel soms vind je een vleesgerecht op de kaart, maar meestal wordt hier vegetarisch, zelfs veganistisch gekookt. De kaart verandert zeer vaak.”

“Het principe werkt een beetje zoals tapas, wel zijn de porties groter! Voor twee personen raden ze drie keuzes aan. Maar het is dus de bedoeling dat je die dan deelt en je dus van drie gerechten geniet. Uiteraard mag je ook lekker iets voor jezelf nemen. Wij zijn grote eters en kozen vier gerechten. Hier zaten we echt goed vol mee. Plaats voor dessert was er niet meer, dus hier kan ik niets over zeggen. Maar de rest was heerlijk … overheerlijk!”

Native (c) Vincent Van Reusel

Native (c) Vincent Van Reusel

Native (c) Vincent Van Reusel

“We zijn eigenlijk bij Native terechtgekomen door een vriendin van ons die er werkt. Toch wisten we niet goed wat te verwachte, omdat dit soort keuken ons onbekend was. Maar ik werd verrast door nieuwe gerechten en heerlijke smaken. De besproken vriendin vertrekt binnenkort naar het buitenland en stopt dus met werken bij Native. Maar dit zal ons niet weerhouden om hier nog vaak te komen!”

“Nog even over de prijs … het is algemeen bekend dat biologisch eten duurder is. Toch kun je hier goedkoop eten! De gerechten liggen allemaal rond de 10 euro. Afhankelijk hoeveel gerechten je neemt, kan je hier al voor 15 à 20 euro je buikje rond eten.”

Native (c) Vincent Van Reusel

Native, Muntstraat 8, 2000 Antwerpen. Tel 0478 40 07 11. Di-wo 11.00 – 18.00 en do-za 11.00 – 21.00. Meer info vind je op Native.bio.

Meer gezonde adressen? Download de gratis Yelp app en ontdek nog meer lokale pareltjes.

You May Also Like

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *