Het Natuurhuis, biologisch en fun

Natural High Magazine en Yelp slaan de handen in elkaar. Iedere maand zetten we een Yelp-review in de kijker die je fit en gelukkig maakt. Ontdek onze favoriete gezonde adresjes! Rosanna B. deelt deze maand haar enthousiasme voor Het Natuurhuis, een biowinkel met pit.

Natuurhuis (c) Vincent Van Reusel

“Het Natuurhuis is een biowinkel in hartje Antwerpen. Je bereikt dit adres makkelijk met de fiets of met de auto. De parking van Hopland is net om de hoek en bij de besteding van een minimum bedrag krijg je een uur gratis. Voor de fietsen hebben ze ook ruimte voorzien, maar op zaterdag is de stalling soms een beetje druk.”

“De winkel is een biologische supermarkt met een ruim assortiment, van superfoods tot kruiden en van seizoensgroenten tot wereldse theeën. Er zijn verschillende soorten brood, zowel gist als zuurdesem, met of zonder pitjes, rozijnen … Er is zelfs keuze uit Japanse specialiteiten. Eigenlijk vind je er zo’n beetje alles wat er op biologisch en ecologisch gebied te verkrijgen is. Voor mensen met intoleranties hebben ze op de eerste verdieping een ruime keuze en advies over de producten.”

Natuurhuis (c) Vincent Van Reusel

Natuurhuis 03

Natuurhuis (c) Vincent Van Reusel

“Voor de ijsliefhebbers verkopen ze vegan ijsjes, lactose-, gluten- en sojavrij en met de wonderlijke merknaam Professor Grunschnabe! Superlekker ijs op basis van kokosmelk met de toffe namen Banana Bahiana, Indian Winter (een soort creamy chai latte), Fraise Hollandaise en nog veel meer exotische smaken, in toffe verpakkingen. Lily & Hanna’s Ice Dream verkopen ze ook. Je raadt het al, hier vind je gezond ijsplezier, de zomer kan beginnen!”

“Wie zijn of haar uiterlijk wil verzorgen en verwennen is er behalve een kapsalon ook een ecologisch schoonheidssalon waar je naast de standaard verzorgingen ook terecht kunt voor een pedicure en/of podologische voetverzorging. En o ja, in augustus vind je een nieuwe vestiging van het Natuurhuis in de Verlatstraat!”

SAMSUNG CSC

Het Natuurhuis, Otto Veniusstraat 29, 2000 Antwerpen. Tel 03 233 23 56, antwerpen@hetnatuurhuis.be. Ma-vr 9.30 – 18.30 en za 9.30 – 18.00. Meer info vind je op www.hetnatuurhuis.be.

Meer gezonde adressen? Download de gratis Yelp app en ontdek nog meer lokale pareltjes.

You May Also Like

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *