Wild Project, veggie en vegan met Italiaanse flair

Natural High Magazine en Yelp slaan de handen in elkaar. Iedere maand zetten we een Yelp-review in de kijker die je fit en gelukkig maakt. Ontdek onze favoriete gezonde adresjes! Tine V. vertelt met veel passie over Wild Project en de Italiaanse zussen die dit veggie en vegan restaurant runnen.

Wild Project (c) Yelp Antwerpen

“Wild Project is een fijn restaurantje en een noodzakelijke vegetarische én veganistische toevoeging aan Antwerpen, uitgebaat door de Italiaanse zussen Chiara en Cate. De bistro werkt samen met nabije boerderijen en de zero waste shop Robuust.”

“Het lichte interieur met een dikke knipoog naar de vrije natuur bracht mijn zus en mij echt in vakantiestemming. De Italiaanse flair van onze gastvrouwen zat daar vast ook voor iets tussen. Zowel de maaltijden als de inrichting zijn hier hip, zonder er te veel moeite voor te doen.”

Wild Project (c) Yelp Antwerpen

Wild Project (c) Yelp Antwerpen

“De gerechten lijken simpel, maar overtreffen de dagelijkse keuken. Het geheim zit in de kruiden en de zoete met zoute smaken die de zussen feilloos combineren in hun ontbijt- en lunchgerechten.”

“De pancakes met banaan en veenbessenconfituur waren de ideale (en vullende) afsluiter. Tegenwoordig maken Chiara en Cate ook vegan ijs en op hun Facebookpagina delen ze telkens het kwijlwaardige avondmenu. Ik kom er zeker dus nog eens terug.”

Wild Project (c) Yelp Antwerpen

Wild Project, Grote Pieter Potstraat 21, 2000 Antwerpen. Tel. 0477 445 312. Wo en zo 11.00 – 18.00 en do-za 11.00 – 22.00. Meer info en het menu vind je op wildproject-antwerp.com.

Meer gezonde adressen? Download de gratis Yelp app en ontdek nog meer lokale pareltjes.

You May Also Like

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *