The Brick, chique en stoer tegelijk

Natural High Magazine en Yelp slaan de handen in elkaar. Iedere maand zetten we een Yelp-review in de kijker die je fit en gelukkig maakt. Ontdek onze favoriete gezonde adresjes! Joris H. bijt de spits af. Hij geeft 5 sterren voor The Brick, de nieuwe gym op het Antwerpse Zuid.

The Brick (c) Yelp Antwerpen

“The Brick is de nieuwe gym op het Zuid en onvergelijkbaar met andere fitnesszaken in Antwerpen (en daarbuiten) op dit moment. Het concept: alles in het werk stellen opdat je met plezier naar de fitness gaat in plaats van dat het een opgave is. Dat betekent state-of-the-art toestellen en begeleiding en dit alles in een heel aangenaam kader. Als je hier niet je goed voornemen om meer te sporten of kilo’s kwijt te raken kan waarmaken, dan weet ik het ook niet meer.”

“Een industrieel pand werd omgetoverd tot een fitnessruimte met behoud van alles wat karakteristiek is: stalen balken, ruwe baksteen muren en de originele vloer. Het oogt chique en stoer tegelijk. Over het interieur werd goed nagedacht en je merkt dat het met veel smaak werd ingericht. Verwacht je aan luxe.”

The Brick (c) Yelp Antwerpen

The Brick (c) Yelp Antwerpen

The Brick (c) Yelp Antwerpen

“Maar vergis je niet, wie hier komt om zijn body te shapen, mag rekenen op de beste toestellen op de markt. De talrijke toestellen zijn voorzien van touchscreens en een QR code die je kan uitlezen met je smartphone voor meer informatie over de oefening. Pumping iron doe je op de bovenverdieping waar er een aparte ruimte is voor trainen met gewichten. Op de bovenverdieping is er ook een aparte grote ruimte voor groepslessen zoals yoga, spinning, pilates en Animal Flow.”

The Brick Antwerpen

“Een ander aspect dat het verschil maakt is personal training. Hier heb je de mogelijkheid om doelgericht te werken aan je body, onder professionele begeleiding. Iets wat ik toch mis in veel fitnesszaken waar je binnenkomt en maar moet uitzoeken hoe de toestellen werken en ofwel te licht ofwel te zwaar traint. Hier pakken ze het dus anders aan. De prijs? Tja, The Brick is dan ook THE Brick, geen doorsnee fitness-keten. Gezien wat ik gezien heb op de opening van deze zaak denk ik dat het zeker in verhouding is met wat je ervoor in de plaats krijgt. Het interieur alleen al verdient vijf sterren, dus vandaar.”

The Brick (c) Yelp Antwerpen

The Brick, Waalsekaai 57 A, 2000 Antwerpen. Tel. 03 303 44 00, info@thebrick.be. Ma-vrij 7.00-22.00 en weekend 8.00-16.00. Meer info op www.thebrick.be.  

Meer gezonde adressen? Download de gratis Yelp app en ontdek nog meer lokale pareltjes.

You May Also Like

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *