WEWomen #1 – 15.11.16 in Antwerpen 

Yogalerares Mounira Bazzi en fitness- en gezondheidsjournalist Sofie De Niet slaan de handen in elkaar voor WEWomen, dat staat voor Women Empowering Women, een uniek speakersevent dat balanceert tussen kracht en kwetsbaarheid.

wewomen-sofie-en-mounira

Met deze eerste editie van WEWomen hopen ze andere vrouwen (en mannen!) te inspireren met hun eigen verhalen over kracht, oprechtheid en authenticiteit. Mounira en Sofie menen dat er nood is aan een positieve verandering in onze gemeenschappen en maatschappijen. Ze helpen je de juiste tools vinden voor meer verbinding met jezelf en de ontdekking van je persoonlijke route naar succes.

Beide dames vertellen je alles over innerlijke en uiterlijke kracht en het verband tussen de twee.

Gastspreker en bodyART Master Trainer Ulli Mangold geeft haar eigen persoonlijke invulling en trakteert je op een actieve bodyART workshop. Deze therapeutische groepsles van de Duitse Robert Steinbacher bestaat al sinds 1994 en heelt je lichaam terwijl je sterker wordt.

Mounira Bazzi leidt de workshop met geleide meditaties in het begin en einde van de les.

 

// WEWomen #1

Van Trierstraat 44, 2018 Antwerpen

18:30 Introductie

18:40 – 19:00 // Mounira Bazzi > Sterkte

In deze lezing deelt Mounira haar spirituele technieken voor het bestrijden van vaak voorkomende problemen zoals angst, burnout, verslaving en woede. Mounira geeft je spirituele principes, meditaties en andere tools voor het losmaken van blokkades en helpt je verbinden met je echte sterkte.

19:00 – 19:20 // Sofie De Niet > Echte kracht

Maak je klaar om lessen mee te nemen van de gym naar je dagelijks leven en omgekeerd. Wat is echte kracht? Waar komt deze vandaan en hoe kun je jouw kracht voeden? Hoe ontdek jij je eigen kracht? En hoe ga je om met onzekerheden over je innerlijke potentieel? Sofie bekijkt de zaak vanuit een praktisch – en vrouwelijk – perspectief. 

19:20 – 19:40 // Ulli Mangold > Leef volgens je volle potentieel

19:45 – 21:45 // Workshop

 

// Prijs en inschrijving

45 euro per persoon (drankjes, gezonde hapjes and workshop inclusief). Meedoen? Schrijf je in en e-mail je naam en aantal deelnemers naar mounirabazzi@live.be, betaling bij aankomst. Mannen zijn ook welkom!

 

// Speakers

Over Mounira Bazzi

Mounira Bazzi, afkomstig uit Libanon, is yogalerares, vrij van geest en cultivator van de spirituele intelligentie. Ze woont in België en geeft zich graag over aan de zoektocht van het leven. Met haar werk hoopt ze anderen te inspireren tot het leiden van een betekenisvol leven en een verfrissende kijk te geven op de spirituele wereld. Mounira is betrokken bij verscheidene projecten. Ze is onder meer yoga columnist voor ELLE België en Natural High Magazine, maakt deel uit van het Yogaland Team en wordt gesponsord door Under Armour.

Over Sofie De Niet

Sofie De Niet is lifestylejournalist en richt zich op gezondheid, voeding en fitness, haar passies. Ze traint dagelijks, loopt en volgt groepslessen zoals Body Pump, bodyART, spinning, dans, Aerial Yoga, BBB en nog veel meer. Vanuit deze praktische kennis groeide ze uit tot fitnessexpert en motivator voor nieuwkomers in training. In juni 2014 richtte ze Natural High Magazine op, een online magazine over sport, fitness en een gezonde levensstijl.

Over Ulli Mangold

Ulli Mangold heeft een dubbele nationaliteit (ze is Amerikaans en Duits) en woont in Brussel. Ze heeft een sterke connectie met bodyART sinds 2001. Deze trainingsmethode traint je lichaam en geest als een geheel en brengt balans, zowel in je dagelijks leven als bij sportieve prestaties. Ulli volgde bodyART al van in het begin nauw op. Vandaag is ze bodyART Global Master Trainer en geeft ze les bij de Aspria-clubs in Brussel.

Over bodyART

De groepsles bodyART werd in 1994 gecreëerd door Robert Steinbacher en is gebaseerd op de 5 elementen van de Chinese geneeskunde. De methode bekijkt je lichaam, geest en ziel van als een geheel. Dankzij de oefeningen werk je tegelijk aan kracht, flexibiliteit en evenwicht. De effecten van deze unieke training zijn meer stabiliteit, meer coördinatie, een goed gevoel, een betere houding en de preventie én verlichting van rugpijn en stress. Met bodyART lijn jij je lichaam af en win je aan kracht en vitaliteit.

Alles weten over bodyART? Klik hier voor een interview met Robert en hier voor alles over deepWORK.

You May Also Like

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *