10 jaar Adidas by Stella McCartney, deel 2

Stella McCartney en Adidas doppen de tiende verjaardag van hun samenwerking in een herfstpallet. Innovatieve texturen en intelligente lagen vormen de rode draad van de najaarscollectie.

2015_adidas by_Stella McCartney_FW15_Campaign_Run_01_Angela_300DPI

“Seizoen na seizoen gaan we een stap verder bij de creatie van stukken die fantastisch zitten en ogen”, aldus de ontwerpster. “Gezien meer en meer vrouwen focussen op hun fitnessdoelen, brengen ze veel tijd door in hun trainingskledij. Deze evolutie maakt het eens zo belangrijk om te blijven innoveren op vlak van stijl en functie.”

De held van de running-collectie is ongetwijfeld de Ultra Boost, een bijzonder lichte hardloopschoen die je belooft jouw energie terug te geven bij elke stap. Deze herfst verkrijg je de schoen met een glow-in-the-dark detail. Ook het kort gesneden jasje in de collectie komt met een reflecterende print, zodat je zowel in het licht als donker opvalt.

2015_adidas by_Stella McCartney_FW15_Campaign_Run_03

2015_adidas by_Stella McCartney_FW15_Campaign_Run_04

De Studio- en Yoga-collectie keert terug naar natuurlijke tinten en flink wat perforaties. Bovendien trek je naar hartenlust laagjes aan en uit tijdens je volgende dansles of neerwaartse hond-pose.

2015_adidas by_Stella McCartney_FW15_Campaign_Yoga_01 low res

2015_adidas by_Stella McCartney_FW15_Campaign_Studio_05_300DPI

2015_adidas by_Stella McCartney_FW15_Campaign_Studio_07_300DPI

De nieuwe Stella McCartney-collectie is beschikbaar via Adidas.com/Stella, bij de Adidas winkels en geselecteerde retailers in België.

You May Also Like

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *