Loop de herfst in met Falke

Met de lijn Ergonomic Sport System koppelt Falke ontwerp aan technologie en functionaliteit. Van sokken en ondergoed tot bovenkleding, zodat je kunt mixen en matchen afhankelijk van de weersomstandigheden.

Falke FW15-16

Nieuw dit najaar is de Knit Fit technologie, zonder vervelende naden en met meer elasticiteit voor een perfecte bewegingsvrijheid. De structuren, ventilatie- en warmtezones passen zich perfect aan de anatomie van elke hardloper aan. Bovendien houdt dit Duitse breimerk rekening met de individuele behoeften van sporters en atleten. De running-collectie bestaat dan ook uit drie categorieën: comfort, fitness en performance.

De eerste groep, comfort runners, lopen om fit en gezond te blijven. Ze lopen graag samen met vrienden of in groep en als het even kan ook bij mooi weer. Hun kledij moet comfortabel zitten en hen beschermen tegen externe omgevingsfactoren.

Falke FW15-16

Fitness runners trainen regelmatig en willen ook fit blijven door andere sporten te beoefenen. Ze houden van functionele en lichte materialen die ondersteuning bieden en er mooi uitzien.

Falke FW15-16

Falke FW15-16

Performance runners trainen dagelijks, in alle weersomstandigheden en doen vaak mee aan wedstrijden. In hun zoektocht naar de perfecte uitrusting kiezen ze voor innoverende producten en optimale functionaliteit.

Falke FW15-16

Falke FW15-16

Meer info vind je op www.falke.com

You May Also Like

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *