Adidas x Stella McCartney, sneller dan ooit

Voor haar nieuwste de zomercollectie voor Adidas maakt Stella McCartney een tropische tijdreis naar de jaren 70, mét hoogtechnologische materialen als bagage. De Amerikaanse atlete Tori Bowie krijgt deelt de eer om de collectie te showen voor de lens van de Belgische topfotograaf Willi Vanderperre in een groene setting in Londen.

adidas by Stella McCartney_SS16_PUREBOOSTX_LOOK1

“De marathon-outfit is het boegbeeld van de kracht en prestatie van de hele collectie”, aldus de Britse ontwerpster. “Een combinatie van speciale technologieën zorgt ervoor dat we uitpakken met de lichtste, koelste en meest vooruitstrevende stukken tot nu toe. Nu er meer vrouwen hardlopen, is het belangrijk hen een outfit aan te reiken op maat van endurance en zonder aan stijl in te boeten.”

adidas by Stella McCartney_SS16_Run Look 1

adidas by Stella McCartney_SS16_Run Look 3

Atlete Tori Bowie loopt warm. “De collectie barst van explosieve kleuren en exotische prints en is technisch heel hoogstaand. Geloof me, ik voel echt het verschil wanneer mijn outfit in mijn voordeel speelt. Zeker wanneer er veel op het spel staat, wil je kledij en schoenen die je prestaties verbeteren.”

De schoenen, dat zijn de nieuwe Pure Boosts in twee speciale edities getekend door Stella. Zoals alle versies van dit naadloos model, zijn ook deze paren goed voor een optimale flexibiliteit, steun, grip en verluchting.

adidas by Stella McCartney_SS16_PureBOOST X Footwear embargo until 27 Jan

adidas by Stella McCartney_SS16_PureBOOST X Look4 Embargo until 27 Jan

Verder telt collectie een zwempakken in energetisch blauw, komt de fietscollectie met slangenprint en vind je in de studiocollectie blinkende materialen met een sportieve doorkijk.

adidas by Stella McCartney_SS16_Swim Look 2

adidas by Stella McCartney_SS16_cycling Look 1

adidas by Stella McCartney_SS16_Studio Look 1

adidas by Stella McCartney_SS16_Studio Look 2

Meer info? De nieuwe collectie ligt nu in de winkel. Online koop je de collectie via Net-a-Porter, www.adidas.com/stella en www.stellamccartney.com. Het merk volgen doe je op Facebook en Instagram.

De Pure Boost door Stella McCartney is verkrijgbaar in de Adidas-winkels in Londen (Fulham Road) en Miami (Lincoln Road and Aventura Mall). Vanaf 165 euro.

You May Also Like

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *