Spotify Running x Ellie Goulding

Ken jij Spotify Running? Met deze functie van het muziekplatform Spotify loop je met je smartphone op muziek aangepast aan je tempo. Vanaf nu doe je dat ook op een mix van de Britse zangeres en superster Ellie Goulding.

Nike Ellie Goulding

Hardlopen is voor Ellie Goulding een ontsnapping aan de werkdruk en haar leven on the road. Haar playlist ‘Escape’ voor Spotify Running is een mengeling van oude en nieuwe hits en benadrukt het bevrijdende gevoel dat lopen haar geeft. “Muziek is een belangrijk onderdeel van mijn fitnessprogramma”, aldus Ellie Goulding. “Ik ben ontzettend blij dat ik de uitdaging kreeg om mijn liedjes te mixen voor een playlist die deel uitmaakt van de loopschema’s van anderen.”

Ellie Goulding is een hardloopfanaat van het eerst uur. “Ik denk dat ik achttien was toen ik voor het eerst ging joggen”, vertelt de muzikant aan Nike. “Ik begon met lopen en keek nooit meer achterom. Sinds dan loop ik bijna elke dag.”

Toch gaan de workouts van Ellie (nog) verder dan de straten van Londen. Ze houdt van elke uitdaging, van bootcamps over boksen tot bikram yoga. “Yin en yang combineren met training vind ik belangrijk. Ik ben dol op high intensity trainingen, maar doe het soms graag rustig aan. Hoewel, yoga is helemaal geen makkie!”, lacht ze. “Ach, elke dag iets nieuws proberen maakt het leven spannend en interessant.”

Nike Ellie Goulding

Klik hier voor meer info over Spotify Running. Deze handige app telt ook playlists zoals Morning Run, Evening Run en Latin Beat.

You May Also Like

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *