Live The Process x David Lynch Foundation

Deze zomer gaat het holistische lifestylemerk Live The Process in zee met actrice en model Alyssa Miller. De samenwerking mondt uit in een capsulecollectie waarvan een deel van de opbrengst doorstroomt naar de David Lynch Foundation, en meer bepaald slachtoffers van huiselijk geweld.

De pijler van de driehoeksverhouding achter de samenwerking is Transcendente Meditatie, naar het Westen gebracht door Maharishi Mahesh Yogi en sterk gepromoot door David Lynch. “Ik heb TM ontdekt via de David Lynch Foundation en het veranderde mijn leven”, zegt Alyssa Miller. “Mijn collectie straalt wellness, geest en lichaam uit, een gevoel dat ik net zoals de Foundation en Live the Process naar anderen wil overbrengen.”

Live The Process x David Lynch Foundation

De capsulecollectie bestaat uit twee topjes, drie broeken en een T-shirt door de New Yorkse kunstenaar Jason Woodside met als opschrift: “Change Begins Within, Live The Process.”

Yoga en meditatie veroorzaakten ook een shift in het leven van Robyn Berkley, eigenaar van Live the Process en brand consultant in New York. Ondergetekende polste naar haar tips voor een gezond en gelukkig leven:

  1. Doe aan Transcendente Meditatie. Ik leerde de meditatietechniek kennen via de David Lynch Foundation tijdens mijn terugkeer van een yogatraining in Bali en voelde meteen aan dat het je emotioneel en mentaal verbetert, en daardoor ook fysiek. TM doet me beter met stress omgaan en schept klaarheid in mijn leven. Volg lessen of download een applicatie. Zelf mediteer ik twee keer per dag, gedurende 20 minuten.
  2. Drink een groen sapje per dag. Groene sapjes geven mijn energieniveau een boost, voorzien me van de nodige nutriënten en houden mijn huid fris en gehydrateerd. Mijn favoriet recept is een mengeling van komkommer, wortel, spinazie en gember. Daarnaast drink ik elke ochtend een half kopje aloë vera-sap. Dat haal ik bij een lokale boerderij in Texas en geeft me extra kracht.
  3. Slaap acht uur per nacht. Het is het meest belangrijke wat je kunt doen om gezond te blijven.
  4. Eet minder gluten, suiker en geraffineerd meel.
  5. Blijf positief en glimlach!

Live The Process x David Lynch Foundation

De collectie is verkrijgbaar via www.livetheprocess.com

You May Also Like

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *