Black & white

Natural High Magazine ziet het leven door een zwart-witbril. Voor vrouwen én mannen die van extremen houden.

blk_bottles_250ml

Het natuurlijk zwart mineraalwater uit de kraan van het Canadese Blk is sterk alkalisch en bevat 77 sporenelementen (onder meer silicium voor je huid, zink voor je immuunsysteem en ijzer voor je bloedcellen). Vanaf eind maart exclusief verkrijgbaar bij Smets Premium Store in Brussel, vanaf 4,90 euro per fles van 500 ml.

Calvin Klein

De ‘Flex Motion’-sportbh van Calvin Klein Underwear met uitneembare opvulling ondersteunt je borsten tijdens half-intensieve workouts. De bandjes kun je achteraan kruisen of recht dragen. 49 euro.

Deauty

De cosmetica-ontdekkingservice Deauty brengt een Men Box uit met zes producten. De doos telt een scrub en scheerschuim van Scaramouche & Fandango, deodorant van Dove Men, scheermesje van Gilette en hydraterende gezichtscrème en haarverzorging van L’Oréal. Aan huis geleverd, 16,95 euro.

 

LIVE THE PROCESS Paneled printed stretch-jersey legging

 

Het Amerikaanse yogamerk Live The Process brengt je benen in balans met een stretchlegging voorzien van palmmotief. Verkrijgbaar via Net-A-Porter, 130 euro.

Nike TR5

De ultraflexibele en lichte trainingsschoen Nike Free TR 5 verovert de gymzaal dit voorjaar met een zebrapatroon. 125 euro.

Polar M400

De waterbestendige M400 van Polar met hartslagsensor volgt je dagelijkse activiteit en geeft je een alarmsignaal wanneer het tijd is om te bewegen. Lopen doe je met een GPS, je trainingsgegevens visualiseren en analyseren met de applicatie voor je smartphone. 199,90 euro.

You May Also Like

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *