Cardio Ultra van Reebok x Les Mills

Goed nieuws voor vrouwelijke fans van Body Attack, Body Pump en andere groepslessen van Les Mills: de multifunctionele Cardio Ultra-sportschoen die hun fitness-experts samen met Reebok ontwikkelden draag je tijdens elke studioworkout. Van high-intensity tot trainen met zware gewichten en dansen.

Reebok Cardio Ultra

Een gat in de markt, want een hardloopschoen richt zich voornamelijk op een voorwaartse beweging. Een trainingsschoen voor in de gym biedt dan weer amper ondersteuning voor draaiende bewegingen. Met de Cardio Ultra ben je daarentegen voorbereid op bewegingen in alle richtingen.

De demping aan de buitenkant van de voorvoet absorbeert de impact van elke beweging en zorgt voor een terugkaatsing tussen de bewegingen in. Het materiaal van de schoen omgeeft je voet perfect en zorgt voor optimale support tijdens bewegingen in verschillende richtingen. Vervolgens zit er ook een technologie in de zool die ervoor zorgt dat de voet zich 360 graden vrij kan bewegen.

De bijbehorende kledinglijn is eveneens op maat van je volgende groepsles met flink wat zweet. Dankzij de frisse kleuren en modieuze snits blijf je stralen, zelfs tijdens de moeilijkste workouts.

Reebok Cardio Ultra

Reebok Cardio Ultra

Reebok Cardio Ultra

Reebok Cardio Ultra

Verkrijgbaar via www.reebok.be of in de sportwinkel, 120 euro. Meer info vind je op www.reebok.be/Cardio_Ultra

You May Also Like

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *