10 jaar Adidas x Stella McCartney

De Britse ontwerper Stella McCartney viert haar tienjarig partnerschap met Adidas doorheen een tijdloze en technische collectie die je zoals altijd doet stralen tijdens je sportieve prestaties.

adidas_by_Stella_McCartney_SS15_studio

“Ik ben erg trots op wat we bereikt hebben met de nieuwe Adidas by Stella McCartney collectie”, aldus creatief directeur Stella McCartney. “Toen wij tien jaar geleden begonnen met de eerste collectie van de lijn, was de combinatie van krachtig atletisch design met technisch hoogstaande elementen ongezien. Die combinatie is sindsdien de rode draad doorheen onze samenwerking en deze collectie is daar geen uitzondering op.”

Voor de running-collectie kiest Stella voor uiterst functionele ontwerpen met een strakke uitstraling. Bloempatronen in stoffige tinten contrasteren met levendige, rode powerbands die zorgen voor de nodige compressie en stabiliteit. Lichtgrijze marmerprints vervolledigen de collectie en komen terug in de parka. Dankzij de geïntegreerde riemen kun je deze must-have bovendien gebruiken als rugzak.

adidas_by_Stella_McCartney_SS15_run

adidas_by_Stella_McCartney_SS15_run

adidas_by_Stella_McCartney_SS15_run

Ook de yogacollectie staat in het teken van bloempatronen, deze keer in donkerrood en lichtblauw. De studiocollectie neemt je dan weer mee op snorkeltocht, met hoge halslijnen, opvallende ritssluitingen en glanzende stoffen.

adidas_by_Stella_McCartney_SS15_yoga

adidas_by_Stella_McCartney_SS15_yoga

adidas_by_Stella_McCartney_SS15_studio

De nieuwe Stella McCartney-collectie is beschikbaar via Adidas.com/Stella, bij de Adidas winkels en geselecteerde retailers in België.

Fotocredits: Roger Deckker

You May Also Like

2 Comments

  1. 1
  2. 2

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *