Net-a-sporter: online shoppen meets sport

Waarom er saai bijlopen in de gym wanneer je op andere terreinen Mrs. Fashion bent? Precies dat moet de chique Nathalie Massenet, ceo en brein achter de webshopgigant Net-A-Porter, gedacht hebben. En dus verrijkt ze haar online retailimperium vandaag met Net-A-Sporter, op maat van modebewuste vrouwen binnen en buiten de sportclub.

Live the Process @ www.net-a-porter.com

Momenteel telt het aanbod van Net-A-Sporter titanen zoals Nike en Stella McCartney, maar ook de glanzende basics van Bodyism, fluo tenniskleedjes van Monreal London en geometrische ontwerpen van Live the Proces sieren de online rekken, evenals badpakken van Mikoh. Alles is netjes onderverdeeld in categorieën als tennis, paardrijden, yoga, surfen, golf, running en crossfit, maar ook accessoires en après-sport – lees joggings – zijn present. Komen er nog aan: skisport en zeilen, plus exclusieve capsulecollecties.

Benieuwd? Ga meteen aan het shoppen of bekijk het promofilmpje op het Youtube-kanaal van Net-A-Sporter:

Daar vind je trouwens tal van video’s van persoonlijkheden zoals topmodel Miranda Kerr en yogalerares Mandy Ingber. Mijn favoriet in de afspeellijst: ‘Fit for Fashion with Tracy Anderson, the ultimate leg special’. En zo is mijn leven alweer een vicieuze cirkel rijker.

You May Also Like

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *