Streepje voor op het tennisveld 

Wimbledon mag dan al afgelopen zijn, de Londense scène blijft scoren. Wie tijdens een partijtje tennis eens wat anders wil dragen dan een fonkelwit tenue en toch nog aan de semi-obligate dresscode wil voldoen, kijkt best uit naar het merk Monreal Londen.

MONREAL London - Tank Dress

Bezieler van dit in Londen gesettelde merk is de Duitse ontwerpster Stefanï Grosse, die na haar studies aan de Amerikaanse Parsons School of Design aan de slag ging bij merken als Donna Karan en Calvin Klein. Vorig jaar achtte ze de tijd rijp voor haar eigen merk, in het voordeel van meer stijl en minder saaiheid op het tennisveld. Want zij weet: sporten gaat om je goed in je vel voelen en dat is haast onmogelijk zonder de juiste kledij.

Na een daverend debuut is ze nu aan haar tweede collectie toe. Deze neemt je mee naar Miami en dan vooral de Caraïben. Denk tropisch groen, geometrische lijnen en fluorescerende accenten. Subtiel en toch met pit. Origineel en toch onopvallend.

Enkel het prijskaartje moet je erbij nemen. Dat bedraagt doorgaans meer dan 250 euro voor een outfit. Gelukkig maakt Monreal London dat goed door met Italiaanse materialen te werken: supertechnisch, superademend en superstretchy. En ja, natuurlijk is ook Victoria Beckham een fan, want de ontwerpen mogen er staan.

Wie een kleinere investering op oog heeft, gaat voor de unieke grips met rode lippen, polkadots of doodskoppen. Die heb je al vanaf ongeveer 10 euro (8 pond) en koop je hier. Game on!

MONREAL London - Key Biscayne Flamingo

MONREAL London - Key Biscane Palmtree & Side Panel Track Pant

MONREAL London - Sleveless Drawstring Dress

MONREAL London - Relaxed Hooded Jacket, Back Pleats Skirt & Tampa Bag

MONREAL London - Under Short Silver

MONREAL London - Boca Raton Bag

Meer info? www.monreallondon.com

You May Also Like

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *