Herfsttijd met Stella McCartney x Adidas

Terwijl ik voor de eerste keer mijn lichtgrijze legging van Stella McCartney aantrek voor een stevige yogasessie op zondagavond, hangt haar herfstcollectie voor Adidas alweer in de rekken.

adidas_by_Stella_McCartney_AW14_studio_2_72dpi

Voor dit najaar laat de Londense ontwerpster zich inspireren door de energie en authenticiteit van de natuurelementen. “Vooral de vrijheid en individualiteit die de natuur toelaat, was voor mij een inspiratiebron”, zegt ze. “De prints gaan hand in hand met een aards kleurenpalet en ik ben trots zoveel mogelijk duurzame elementen in de collectie te blijven verwerken.”

De running-collectie baadt in het avontuurlijke gevoel van trailrunning, boordevol dieprode en bosgroene kleuren. Mijn favoriet is de parka, samen met de legging in glansstof. Ideaal als de eerste herfstbladeren vallen. En als de temperatuur daalt, houdt deze thermische legging met revolutionaire Climaheat-technologie je lichaam lekker warm.

Verder schopt de XT Adizero 2.0 het tot de perfecte schoen voor winterlopen, met dank aan de superieure grip en stabiliteit. Op maat van hardlopers die ook in ruwe omstandigheden willen genieten van de buitenlucht.

Vrouwelijke topjes met dip dye-prints in roze of grijs geven dan weer de yoga-collectie vorm. De eyecatcher is een naadloze jumpsuit in stretchmateriaal. Die verschaft je een volledige bewegingsvrijheid en ontspanning tijdens elke yogasessie, maar is eerlijk gezegd enkel weggelegd voor durvers.

Natuurlijk drijft Stella McCartney’s groene visie boven water. Alle materialen komen zoals de ontwerpster al aangaf van een duurzame bron en worden energiezuinig en zonder gevaarlijke chemicaliën geproduceerd. Voor wie zich afvraagt of de kledij even kwalitatief is als stylish Stella belooft: dat is het. Getuige daarvan mijn allereerste topje uit haar lijn, dat ondanks de – schat ik – 8 jaar op de teller nog altijd hedendaags, fris en nieuw aanvoelt.

adidas_by_Stella_McCartney_AW14_run_2_72dpi.

adidas_by_Stella_McCartney_AW14_startagainpack_72dpi

adidas_by_Stella_McCartney_AW14_studio_1_72dpi

adidas_by_Stella_McCartney_AW14_yoga_2_72dpi

adidas_by_Stella_McCartney_AW14_yoga_3_72dpi

adidas_by_Stella_McCartney_AW14_yoga_1_72dpi

Verkrijgbaar via Adidas.com of in de betere sportwinkel.

You May Also Like

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *