Duurzame designflessen van Mizu

Ken jij het Californische Mizu al? Dankzij hun herbruikbare en hippe drinkflessen weer je plastic voorgoed uit je sporttas.

20140908_Mizu_RUCKER-5835-1

Professioneel snowboarder Jussi Oksanen lanceerde Mizu voor milieubewuste mensen met eenzelfde mindset. Allemaal houden ze van onze oceanen, bergen en parken.

Water op jouw maat

De Belgische avonturier en poolreiziger Dixie Dansercoer is een trotse brandambassadeur. “Water is een van de grootste schatten van onze planeet”, aldus de avonturier. “Doordat ik al mijn hele leven windsurf en kiteboard, soms zelfs op bevroren water, ben ik mij bewust van het effect van de mensheid op onze belangrijkste levensbron.”

Yogaliefhebbers vinden balans met een glazen Mizu fles, fitnessfanaten vermijden morsmomenten tijdens hun cardio workout met de handige Mizu sportcap. En het kleinere formaat past perfect in jouw handtas, als je na het sporten nog dorst hebt. Als kers op de taart kun je een Mizu fles volledig laten personaliseren met jouw teamkleur, naam of designfantasie.

Mizu

Mizu is good for you

Alle flessen zijn vervaardigd uit roestvrij staal. Dat is hetzelfde duurzame, steriele en corrosiebestendige materiaal als dat van chirurgisch operatiegerei. Daardoor heb je geen chemicaliën of metaalachtige smaak in jouw water.

Bovendien zijn de flessen volledig BPA-vrij. BPA is een synthetisch estrogeen dat wordt gebruikt voor sterke en doorschijnende plastic flessen. De giftige stoffen in BPA komen via de fles in het drinkwater terecht, wat gezondheidsrisico’s zoals borstkanker met zich meebrengt.

Leuk om weten: Mizu houdt van upcycling. Gemiddeld 36% van jouw Mizu fles was vroeger een ijskast of een Samoerai-zwaard.

Mizu

 

Meer info vind je op www.mizulife.com, ongeveer 20 euro.

You May Also Like

1 comment

  1. 1

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *