Win een IceSlim behandeling van Celestetic

De IceSlim van het Belgische anti-aging laboratorium Celestetic bestrijdt ongewenste vetophopingen met cryolipolyse, een nieuwe technologie waarbij je vet vernietigt met koude.

Wat?

De kop van het IceSlim-toestel verkoelt de vetcellen in de gewenste zone intensief gedurende 55 minuten, waardoor ze kristalliseren en de geprogrammeerde dood geactiveerd wordt.

Het afsterven van de vetcellen gebeurt in twee fasen:

  • een deel van de vetcellen wordt onmiddellijk tijdens de behandeling aangepakt en op enkele dagen geëlimineerd door het lymfatisch systeem
  • een ander deel vernietigt zichzelf en wordt na enkele weken door de lever opgeruimd.

De behandeling voor een zone duurt één uur, wie dat wenst kan twee zones tegelijkertijd behandelen. Als je dat wenst en afhankelijk van het resultaat, kun je een tweede behandeling boeken na minimaal twee maanden. De resultaten zijn zichtbaar bij 9 personen op de 10, goed voor een vetverlies van 1 tot 1,5 cm. Het gros van de gebruikers voelt geen enkel ongemak. Verwacht je wel aan koele tintelingen en een rode, compacte huid na de behandeling. Na de sessie krijg je nog een krachtige massage op de behandelde zone.

Voor wie?

De ideale klant is een niet-obese persoon die overtollige en plaatselijk geconcentreerde vetten wil verminderen aan de buik, taille, binnenste en buitenste dijen, rug of armen.

Win! Natural High Magazine geeft een Cryolipolyse-behandeling ter waarde van 290 euro weg bij Celestetic Anti Age Center Stockel, Henrottestraat 27, 1150 St-Pieters-Woluwe.

Meedoen? Stuur een mail naar sofie@naturalhighmag.be met je motivatie en antwoord op de vraag hoeveel deelnemers meedoen. Deelnemen kan tot en met 15 januari 2017.

Meer informatie over IceSlim vind je op de website van Celestetic.

You May Also Like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *